Βραβείο για την εφαρμογή Member One

Βράβευση της εφαρμογής Member1

Η εφαρμογή Member1 (Member One) βραβεύτηκε στα φετινά βραβεία Finance & Accounting Awards 2023 ως πρωτοποριακή εφαρμογή διαχείρισης αθλητικών φορέων.

Στα φετινά βραβεία Finance & Accounting Awards 2023 συμμετείχαν Λογιστικά Γραφεία & Συμβουλευτικές Εταιρείες, Πάροχοι Υπηρεσιών Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών, Οικονομικές Διευθύνσεις και Λογιστήρια επιχειρήσεων κάθε κλάδου, καθώς και πάροχοι σχετικών υπηρεσιών σε οικονομικές διευθύνσεις και λογιστήρια.

Οι συμμετοχές αφορούσαν σε υπηρεσίες που παρέχονται, εταιρικές πρακτικές που εφαρμόζονται και έργα που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία 2 χρόνια.

Η εφαρμογή Member1 (Member One) διακρίθηκε στα Finance & Accounting Awards 2023 χάρη στην ευκολία που παρέχει σε αθλητικούς συλλόγους και αθλητικά σωματεία να διαχειρίζονται γρήγορα και με ασφάλεια τα εγγεγραμμένα μέλη τους.

Γρήγορα και εύκολα τα αθλητικά σωματεία και οι αθλητικοί σύλλογοι έχουν την πλήρη εικόνα των συνολικά εγγεγραμμένων, ενεργών, ανενεργών και ταμειακώς ενήμερων μελών τους, χάρη στην εφαρμογή Member One.

Το λογισμικό συλλόγων και σωματείων Member1 έχει κατασκευαστεί από την Accountwave Consulting σε συνεργασία με εξειδικευμένους developers, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των αθλητικών συλλόγων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Σκοπός της εφαρμογής Member1 είναι να απλουστεύσει τη διαχείριση των συλλόγων, παραμένοντας φορολογικά εναρμονισμένοι με το σύστημα Mydata όπως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Το βραβείο για τη διάκριση της εφαρμογής Member1 παρέλαβε ο Σεραφείμ Παλαιοκώστας ιδρυτής της Accountwave Consulting.

Η εκδήλωση απονομής βραβείων Finance Accounting Awards 2023

Η εκδήλωση απονομής βραβείων Finance Accounting Awards 2023 πραγματοποιήθηκε Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο στο Sofitel Athens Airport.

Στην εκδήλωση απονομής των φετινών βραβείων τονίστηκε η σημασία για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος των λογιστών και των οικονομικών στελεχών με την αξιοποίηση της τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Similar Posts